ANNONSE/AD

PORSGRUNDS PORSELÆNSFABRIK RELANSERER SPIRE

Det er en stor glede å fortelle at det norske designikonet Spire, nå endelig revitaliseres av Porsgrunds Porselænsfabrik! Dersom du har fulgt meg en stund har du sikkert sett at jeg har brukt Spire servise i tidligere bordekkinger her hjemme? Vi var nemlig så heldige å arve dette serviset for en del år tilbake og det er alltid en fryd å dekke bordet med dette vakre Spire mønsteret.

Porsgrunds Porselænsfabriks designere, Nora O. Krogh og Christian Svinddal har nå designet nye former til en revitalisering av Spire. Det nye serviset er tilpasset en moderne hverdag og passer alle anledninger. De aller fleste delene er tegnet på nytt, men formspråket og dekoren er tro mot Galaaens konsept, der samspillet mellom form og dekor er sentralt.

NORSK DESIGNKLASSIKER

Spire serviset ble opprinnelig designet av Konrad Galaaen, som arbeidet i hele 43 år som formgiver ved Porsgrunds Porselænsfabrik. Spire ble først lansert i 1952 og er en designklassiker som var i produksjon i mer enn 30 år. Serviset ble raskt anerkjent for det tynne «risporselenet» og de organiske formene, og har vært et populært samleobjekt siden den tid.

Det nye serviset inkluderer også noen helt nye deler. Både telysholder og vase er nå en del av serviset. Vasen kan også brukes som karaffel. Det eneste produktet som er uendret i form er det originale sausenebbet som nå lanseres med nytt navn og ny funksjon. Denne særegne skålen er like vakker i dag som i 1952 og er perfekt til ulike småretter eller til frokostblandingen.

Samlet sett har nye Spire en helhet som skaper et godt servise for vår tid, med sterke røtter i vår egen fantastiske designhistorie. Porsgrunds Porselænsfabrik har heldigvis også planer om utvidelse av sortimentet, med flere serveringsdeler. Det gleder jeg meg til!

VINN VALGFRIE SPIREPRODUKTER FOR 3000 KR!

I samarbeid med Porsgrunds Porselænsfabrik feirer vi revitaliseringen av Spire og morsdagen med en konkurranse der du har mulighet til å vinne valgfrie Spire produkter for 3000 NOK. Sjekk ut min Instagram @stylizimoblog for hvordan du kan delta i konkurrasen.


photos © Nina HolstClose
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Currency


error: Content is protected !!